vineri, aprilie 21

Indopatu' cu mass messages

"Send instant message to ALL in Group.." aveti mila de mine si de multi altii si nu dati send...va roooggg. Nu-s curcan (parca ala se indoapa) sa mi se bage pe gat, ma rog pe ecran, linkuri spre fel de fel de chestii mai mult sau mai putin interesante. Nu le contest inutilitatea, recunosc ca pe vremuri, cand inca aveam rabdare sa le citesc, mai gaseam si lucruri bune pentru luminarea mintii noastre. dar...stau si eu concentrata pe cat pot la un film cu status "film, do not disturb" si buff mi se lumineaza ecranul cu ceva scriere albastra si aud bing-bang-ul caracteristic. Sau nu apare nimic, ci numai clopotelul suna si atunci ma ridic sa vad cine ma buzzaie, gandind ca cine stie ce chestie urgenta primesc. Dezamagire..era un mass message. Linkuri spre site-uri 3x, pagini de ziare, filmuletze cu animale, cereri de donari de sange, etc, etc
Si, ca sa am tacamul complet cu aceasta JUNK MAIL si sa nu ma simt ignorata mail-ul meu e plin cu chestii similare...sau mai grav, URGENT trebuie trimise la alti 5-10 nefericiti din lista mea de mesaje, ca altfel dau peste cine stie ce grozavie a destinului.
NU credeti ca e o chestie de bun simt sa nu trimitem decat celor ce sunt pasionati de asa ceva... sa lasam lejeritatea la o parte si sa facem o selectie a prietenilor pe care sa ii onoram cu mesaje???

3 comentarii:

Lulu spunea...

Mda, acu sa vezi cati or sa iti sara in cap ca nu apreciezi iepurasii lor care stiu sa traga singuri apa la WC.

koma spunea...

cred ca asta e o masura destul de buna sa-ti filtrezi prietenii. daca omul nu pricepe din 2-3 tentative sa-ti faca macar grup separat, cum le cer eu sa faca "grupul istericilor" in care sa-i bage pe toti care asemeni mie nu suporta GM, atunci el merita sa fie sters, blocat, ignorat, redus.

pe de alta parte, prietenii, si chiar userii de msgr ni alegem singuri, deci avem si noi vina noastra ... :)

simiuk spunea...

Good idea! am sa iau masuri..mai ramane insa problema adresei de mail zilnic intesata de chestii ce urgent trebuie trimise altora...si uite asa lantul isi pune zale...specialistii imi spun ca ies bani buni din chestia asta, e reclama ascunsa de multe ori. mintea mea nu prea pricepe, dar printr-un instant message trimis un prieten si-a bagat nu stiu cate voturi la un concurs cu ceva bere