marți, aprilie 4

Ce-mi place mie...

Da, veti afla ce ma face pe mine sa zambesc...sa incepem...chestii domestice: Ducesa tolanita si ignoranta, conversatia la telefon cu cea mai buna prietena, Profesionistii...
AAA, cafeaua tare, dulce, bauta in vreo 2-3 ore dimineata, hoinarind pe tastele laptopului in nesfarsite conversatii cu amicii de messenger (as putea scrie romane in schimb), un articol medical de pe BBC News.
Ciocolata neagra, mancata toata, nu la tableta, parfumul Magie Noire...putin Leonard Cohen cand sunt trista (la ce voce pesimista are omul asta...nu stiu de ce ii raman fidela), Fur Elise a lui Beethoven, Raindrop Prelude a lui Chopin si ca sa imi tresalte sufletul Hungarian Dances by Brahms.
Imi plac palariile cu boruri mari sau mici,vara sau iarna, fustele clos (bleu-marin cu picouri albe), tocurile, esarfele, panza topita:)
Mash, Neveste disperate, Fetele Gilmore la capitolul seriale americane...
Tarkovsky, desi iti trebuie multa rabdare si tutun ca sa-i rezisti filmului, dar la sfarsit e o incantare, asa fina analiza a sufletului uman mai rar gasesti pe pelicula..filmele europene, daca vreau sa gandesc putin...ador insa si Hollywood-ul, pe Kevin Costner ...Al Pacino, admir eleganta regala a lui Catherin Hepburn sau a actualei Nikole Kidman.
Imi place literatura interbelica..de fapt tot ce tine de interbelic...sa traiesc atunci..ce eleganta aveau femeile..provocatoare, ingenue, rasate
Ascult la nesfarsit "de cand ne-a vazut multimea", ma inspaimanta povestea Zarazei
Mi-e gandul la putina baclava facuta dupa reteta bunicii...si de aici pornind mi-e tare de dor de cineva...
Imi place stilul acid, categoric, inchizitional al lui Cristian Tudor Popescu (apropo, aveti CTPopescu..vreau si eu!!)

Imi plac atatea, lista e de-abia inceputa, o continuam altadata...ca trebuie sa fac ceva ce nu imi place deloc:"sa invatz la infectioase"
Dar voua ce va place?
P.S. Nu uitati, imi place ciocolata amaruie:)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Imi place sa privesc fotografiile lui Alex Axon ascultand Portishead, sa stau pe net dupa 1, sa lipsesc de la scoala.. sa fie soare afara.. sa ascult s.o.a.d. cand sunt nervos si Chilian cand sunt suparat, sa imi scot un profit de unde nimeni nu se astepta.. sa imi amintesc lucruri de cand eram mic, sa scriu ca apucatul in php; imi plac zambaretii din yahoo, imi place sa le zic tampitzeii desi nu eu sunt autorul botezarii.. + episoadele happy tree friends si the simpsons :D, culoarea de fundal a acestui blog si indeosebi primul link din sectiunea 'Links' :P :P

Spunem si ceea ce nu ne place? .. sau astept urmatorul blog? :D

simiuk spunea...

wait for it..:) baiatul asta are dreptate cand zice ca scoate profit de unde te astepti mai putin...da, dati click pe primul link cum bine zice...si mie mai imi place ceva: sa dau buzz-uri enervante pe mess, intrebandu-l"mihnea cum fac..?"..asta pentru ca imi place mihnea, cel mai destept frate pe care il am :)

Anonim spunea...

... si sora mea, careia ii datorez multe din lucrurile care imi plac.

Sper sa vina si blogul cu lucruri care nu ne plac? .. ca am de echilibrat o balanta.. :-w

Lulu spunea...

Mie imi place ciocolata cu portocale. Si mai stiu eu ce dar nu va spun :-P !

Anonim spunea...

mie imi place ciocolata cu migdale..ati mancat asa ceva? e superrrr!!!Barry White cand sunt romantica, Directia 5 cand sunt melancolica, Metallica cand sunt suparata, orice cand sunt vese'la :) zilele cu soare,cerul intr-o zi de vara, sorbitul de nes dimineata, vorbitul pe mess cad am examen a 2a zi, zapada la munte,dealurile de la tzara etc

Anonim spunea...

Fotografiile lui Alex Axon, intradevar sunt exceptionale ..