vineri, mai 19

Rusine, domnii mei!!!

In ultimile 2 saptamani am crescut vanzarile la amarata de revista - Viata medicala- 1,2 ron bucata. Ca sa aflu ce? Cum isi bat joc domnii doctori (si economisti) de viitorii candidati la examenul de rezidentiat... Halal comisie de rezidentiat! Ne amagim de aproape o luna ca ne dati programa. V-au expirat si cele sase luni de dinaintea examenului cand "legal" o puteati elabora. Sunteti ocupati, domnii mei? Sunteti ocupati sa va dotati cabinetele individuale, sa va luati neveste tinere, sa le ridicati in grad universitar intr-un an cat altii in sapte??? Sa va fie rusine!! Va doare undeva pe voi! Aveti grija ca ilustrele dumneavoastra progenituri picate in coada listei acestui examen sa devina preparatori universitari? Sa sunteze nereusita examenului si sa devina specialisti? Sa-mi predea mie? Mai bine zis sa ma puna pe mine sa examinez pacientul, ca ele sunt incapabile sa distinga un banal suflu de insuficienta aortica...Si mama, ce nume au trecute pe ecuson...doctorashii astia!
Credeti ca va cad in plasa?! Ei bine nu ...18 ani in sistemul asta ignorant de invatamant m-au calit bine de tot! Am invatat sa scrasnesc din dinti si sa merg mai departe. Singura, fara proptele! Nu ma intimidat voi...n-ati reusit 6 ani asa ca nu o veti face nici in astea 6 luni.

2 comentarii:

Anonim spunea...

vezi sistemul doar dintr`un unghi, si asta iti da iluzia ca`l vei putea invinge intr`o viata.

iti dezvalui tristul adevar: e la fel din toate unghiurile. la fel se intampla cam peste tot. sunt peste tot.

o speranta apropiata ar fi ca toti tinerii sa gandeasca la fel. in acest caz 20-30 de ani ar putea insemna o schimbare radicala in bine. dar stim prea bine ca nu este asa.

RUN 4 YOUR LIFE!

ps: asta nu inseamna ca nu`ti tin pumnii

Anonim spunea...

auzisem ca si pe la case mai mari(alte tari SUA, Germania, Anglia) se merge pe sistemul de relatii si nepotism ...eu cred ca nu de amploarea asta care e la noi, dar ...cred ca generatia de azi va schimba multe pe viitor.Da Doamne !