luni, mai 8

Aimez-vous Brahms?

Vreti o seara minunata? Uitati-va la acest film. Uitati ca exista internet, Nasul, meciul X cu Y si descoperiti delicatete unei povesti de iubire din 1961. Un siropel cu o "doamna" inteligenta, rafinata, de-o frumusete regala, un domn incapabil sa renunte la tabieturile vietii sale de burlac, si-un rasfatat al tineretii, minte ratacitoare si indragostita: Ingrid Bergman, Yves Montand, Anthony Perkins.
Unii barbati, oricat ar iubi, nu se pot schimba. Dincolo de dragostea matura, vor evadare, chiar usor promiscua. Altii, necopti iubesc nebunatic si dramatic. Doamna sufera intre iubirea impacata, stabila si provocarea tineretii. Satula de escapadele celui de-o varsta cu ea, retraieste la cei 40 de ani, jocul iubirii (sau poate numai al pasiunii) alaturi de-un tanar de 24 de ani.
Societatea cruda, capabila sa vada numai cei 15 ani ce o despart de tineretea celui ce-o iubeste, ii spulbera fericirea. Renunta la pasiune, pentru a retrai dragostea matura si mai grav pentru a reintra in vechiul cerc al compromisului cu sine insasi.
Good bye again...!

Niciun comentariu: