miercuri, iulie 18

Latest

  1. Fac stagiul de medicina interna si-s din ce in ce mai fericita ca nu am prea multe de-a face cu asta in specialitatea mea. Noi terminam repede: ne uitam la om, facem o biopsie cutanata pentru confirmare si that's it. Daca ai noroc, cu o crema, doua te faci iara frumos si sanatos. La interne plimbi omul pe la alti specialisti, pana uiti si cum il cheama si intr-un final faci rost de diagnostic; oricum pacientul tot un cronic are sa ramana. Parca mai frumos e sa vorbesti despre acnee, riduri, botox, protectie solara, melanoame, epitelioame & co. Culmea e ca nu imi displace asa mult, dar ma enerveaza asteptarea, mersul greu al lucrurilor, pacientul vesnic nemultumit si imi lipseste enorm colegialitatea cabinetului 15, subsol :-).
  2. Sometimes, life it's a big mess, dar imi place sa fac abstractie de ea. O las sa isi faca de cap, nu ma mai bag, nu ma mai intereseaza, nu mai sunt depresiva, merg in sensul curentului.
  3. Retraiesc studentia; gasca refacuta la spital; putem vorbi despre reduceri, fuste, carti, filme, barfi colegi ca odinioara. Am zis eu candva ca exista o karma in toate. Poate am primit si eu 1% din ea.
  4. Poate ca asa era scris, rochia verde din voal si fara spate sa fie a mea. A trebuit sa ma reintorc in magazin fiindca imi uitasem carnetul de rezident acolo, ca sa o zaresc uitata pe un umeras. Data viitoare insa nu o mai probez peste o alta rochie si asa larga, nu mai aproximez din ochi si imi aleg una cu 2 numere mai mici decat stiu ca port in mod normal. Cat o fi rochia mea de fantastica, tot are nevoie de MARI retusuri. Bine ca retusul nu e urgenta majora, am zero viata sociala, deci nu am unde sa o port. Si oricum, vor ramane prea putini stropi de Casmir in sticla, pana o voi pune pe mine. Parfumul asta, pare-mi-se, ca prea i se potriveste bine.
  5. Nu stiu ce naiba am sa fac luna urmatoare, toata lumea pleaca in concediu, nu mai eu nu vreau sa plec.

Niciun comentariu: