luni, mai 21

Cine sunt astia cu YALE???



Astazi cand am revenit acasa am zarit, lipit de clanta usii ( n. a. usa normala, maro, fara securizare, metale si alte chestii...ma rog cu 3 yale) un postit "mersi, pt TV!". In prima secunda nu m-am dumirit eu bine ce vroia sa spuna, era scris de mana, am zis ca un vecin mi-a lasat vreun bilet de amor, apoi am refacut conexiunea, am dezlipit postitul (parca picioarele mele se zgaltaiau putin), am gandit "e bine ca te-ai multumit doar cu TV-ul...", am intors postitul pe verso si am citit urmatoarele "Gandeste-te mai bine cand cumperi o incuietoare! Foloseste Yale!" .
Ok oameni buni, am priceput mesajul, care nu e nicidecum hazliu, ci mai degraba imi suna a macabru! Poftim, sunt eu tare de inger (ha!), dar daca in locul meu era batranelul de la 7, care se opreste la 5 m mersi ca-l tine inima, care are 2 infarcte la activ, care putea sa crape in fata usii ca niste idioti i-au lipt pentru reclama personala un bilet in care se sugera furtul TV-ului! Cine mama naibii sunteti astia cu Yale, ca sunt pornita sa va reclam!
Cati dintre voi ati mai patit asta? E prima data cand dau de asa ceva in usa, recunosc ca am bagat cheia nitel tremurand, ca am aruncat o privire spre televizor, ca am vazut stele verzi, ca am retrait momentele de acum 3 ani cand m-am trezit (culmea chiar pe la jumatea lui mai) fara nici o bijuterie in casa.
Va atasez pozele ca sa stiti cum arata ale naibii de postituri ale idiotilor de la YALE!

Un comentariu:

drag00sh spunea...

ce retardatiiii :)) nu pot sa cred ce reclama isi pot face unii...cauta tot felul de metode...