luni, octombrie 6

1.2.3.review

  1. De sambata dupa-amiaza "De ce o batrana garbovita, cu neg pe nas si ochelari de ciclop ii face pacatosi in mijlocul strazii pe 2 amorezi aflati in limitele decentei stradale? Face semnul crucii si ocaraste in numele Domnului tot ceea ce ea nu a putut avea (poate)? Toti avem acelasi Dumnezeu, numai ca nimeni nu are dreptul sa judece cum vrem noi sa-l veneram. Batranele astea pun semnul Sfintei Cruci langa blestemele lor de mahala. Stiti, pana la urma, nimeni nu impiedica pe oricare dintre noi sa creada cum vrea el, sa se roage acolo unde vrea si cum vrea, sa posteasca sau ba, sa se pupe pe strada sau sub plapuma casei. Fiecare il gaseste pe Dumnezeu acolo unde simte el mai bine si nu neaparat dupa usa bisericii, femeia i se inchina asa cum vrea si nu cu stigmatul pacatoseniei - basma pe cap si absolvire de cele sfinte in zilele de menstruatie. Pentru ca Acelasi Dumnezeu ne primeste asa cum suntem de fapt, cu tot ce avem pe dinauntru si goi pe-dinafara"
  2. De sambata seara "Oful babei mi-a trecut, mai degraba indarjirea ei bisericoasa mi-a aprins nebunia. Mai buna a fost indarjirea cu care o donsoara chiuia, mai ceva decat la o nunta "traditionala" la concertul Holograf de la Cafenea si acompania cu miscari pe masura...Iar alte doua tinere debutante dupa un antreu de poze cu mai marii formatiei s-au asezat in pozitie strategica pentru priviri languroase. Fustelor minime nu le-a iesit pasenta, si-au miscat armele singure spre alte locuri ofertante prin intunericul din parcul Tineretului"
  3. De-nceput de saptamana "vremea de afara, programul complet aiurea imi spulbera tot calmul si parca, din ce in ce mai mult, imi deformeza simturile realitatii. Sunt prima care arunc piatra..."

Niciun comentariu: