duminică, februarie 3

Job no2 - etc

Am zis ca voi continua; la partea frantuzita. Patricia si-a uitat steapul ala lung si s-a adaptat in ultimile zile perfect noua. Am barfit si baut cafele in bucataria firmei, ne-am facut complimente si planuri de shopping. Benoit, le patron, e blond fortat si ondulat. Trece prin criza varstei de 40 ani. A lasat 8 kg deoparte si si-a pus bronz studiat la salon. Are nevasta geloasa, dar i-a placut sa iasa in Max-ul regiei si sa vada animatoarele nude. Cica la ei nu sunt prin discoteca. Mdaa, toate s-au aciuat la Moulin Rouge. A fost in trecere pe la noi, pacat ca nu si-a cunoscut voluntarii. Adica lumea pestrita de care va puneam.
Pe Barna, inamoratul meu, care crede ca aplicarea strip testului (ceva crema pe antebrat) il face Popeye Marinarul. Colege imi lasa numai mie bucuria de a-l trata. Next, cred ca primesc invitatie la cafea de la Brad Pitul nostru. Pentru ca el ca si multi altii dintre voluntari lucreaza ca figuranti in filme sau emisiuni. Au probe de costume, intalniri cu presa, emotii de vedeta. Pentru noi adesea isi amana filmarile. Avem si doamne sigure care vin la noi nu numai sa isi intregeasca pensia, dar sa gaseasca si ocazie de conversatie. Aflu totul despre leacuri naturale, procese de improprietarire, vecini, inmormantari. De cele mai multe ori iti trezesc mila, asta daca nu stai prea rau cu moralul intr-o zi si le-o retezi repede.
Una doamna, plina de pomezi, e cunoscuta ca traseista de Cismigiu. E blonda cu mese, fuste tricolore scurte si ruj portocaliu. Cativa pensionari o mai fluiera de pe bancile parcului. O fi fost ceva candva. De fapt spune acum ca si-ar cumpara lenjerie scumpa din banii de la noi. Fiecare cu ce poate.
Dincolo de toate ai placerea sau macar provocarea de a lucra cu oameni. Imi dau seama ca altfel n-as putea face nimic. In fata unui calculator, legata in taste, as fi autista. Va deplang pe voi cei ce nu aveti bolnavi carora sa le ascultati durerile sau voluntari cu povesti cinefile.

Niciun comentariu: