luni, ianuarie 21

Nimic

Stiu ca am incetat a va mai scrie. Si nu arunc pe lipsa de timp, ci pe lipsa de noutate din lipsa de timp.
V-am spus prea multe povesti despre insomniile mele, fizipatologice deliberat sau autoinduse. Cea de ieri noapte insa...a fost din cauza de vecini. Dupa ce cu o zi inainte la consiliul de "scara" (nu am participat, am absentat cu desavarsire, dar barfa circula) s-a discutat despre linistea din bloc, orele de program de joaca ale pensionarilor, ieri s-a revenit la programul normal: gaurim peretii la trecerea intre zile. Si cum eu stransesem suficiente fructe stafidite in sertarul frigiderului, iar robotul lenevise de 2 zile, imi parea numai bun momentul sa imi fac un cocktail ad-hoc indulcit cu niste votca uitata prin dulap. Bun, deci dorm dusa...pana cand aud zumzet de bormasina. Uff, chiar bun momentul, tocmai cand imi faceam, cu nasul in perna, zeci de scenarii ale operatiei "estetice" de scoatere de nevi din propria piele ce avea sa urmeze in dimineata urmatoare. Asa ca, pentru a-mi alunga toate anxietatile, dupa vodca mi-am adaugat fara prea mult cuget xanax. Cele mai groaznice cosmaruri le poti avea dupa asta. Eram impletita in liane, nu stiam daca visez ori ba, m-am trezit cu mainile tragand de aer, ca doar, doar, ma eliberez de scarboasele de ierburi ce ma impresurau. Cum naiba s-or simti unii bine la diazepam plus votca n-am habar, ca eu ... nu prea.
In fine, drogurile astea improvizate nu imi merg, de celelalte nu prea am stiinta. Nici de operat n-am apucat, cica imi era prea sanatoasa alunita, prea estetica, iara efortul si mai mare. Oricum m-am simtit palida si cu pulsul in ceruri sus pe masa intinsa, cu lampa asupra-mi si 3 capete specialiste care mi-o catalogau.
Sa zic "the end", iara ca PS - aveti habar de PDA-uri? Adica de avut aveti, dar cum dau eu de unul care sa imi poarte toata stiinta nestiuta, sa mearga si sa nu ma scuture de prea multi bani. Am ochit acest model http://emag.ro/pda/pda-hp-ipaq-114-classic-handheld--pFA982AA, si nu e reclama, sper sa mai rezist cateva ore ca sa mai ascult pareri de avizati si sa nu imi iau maine talpasita direct spre el (oricum nu aici, am dat de acelasi model mai ieftin cu vreo 30 ron prin alte targuri).

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mi se pare bunutz PDA-ul asta, dar sa nu te scuture de prea multi bani e greu, pentru ca dupa ce il cumperi va trebui sa cumperi softuri, care sunt cam scumpe (uita-te de exemplu la www.skyscape.com). E drept ca exista si multe softuri gratis pe net, depinde si ce specialitate te intereseaza.
Daca imi permiti insa o sugestie, eu acum daca ar fi sa-mi iau PDA as face efortul sa mai pun 2-3 milioane in plus si as lua unul pe care sa il pot folosi si de telefon. Avantajul ar fi ca n-as mai cara tot timpul doua chestii dupa mine si nu as mai uita tot timpul ba sa pun PDA-ul la incarcat, ba sa il iau cu mine.
Dar oricum, e o chestie super in medicina PDA-ul asta. Iti doresc sa-l folosesti cu placere!

simiuk spunea...

Multumesc! Cum imi sta in fire nu am rabdare sa mai astept alte oferte (asta dupa o buna verificare a pietei), asa ca-i sunt proprietara. Cu softurile stiu ca-s probleme, fac cautari asidue pe net! Epocrates.com se respecta si se ofera gratis, in schimb emedicine s-a prostit :(

koma spunea...

eu am Mio 550, e si GPS si PDA si cam tot pe acolo la pret. Mio este din ce in ce mai competitiv pe piata, dar marele lui avantaj consta in popularitate. Si cand multi au acelasi lucru, apar softurile corespunzatoare si update`urile mult mai repede.

Sa`l porti sanatuasa!