joi, ianuarie 25

Ufff, de ce??

De ce?
De ce nu avem rabdare, de ce trebuie sa jignim, sa aruncam vorbe malitioase, sa ne aratam extremul tupeu, al educatii facute intre betoanele cu 10 etaje? De ce trebuie sa fim mereu primii, sa ne lovim coatele impingandu-i pe altii in urma...asta am concluzionat astazi la Evidenta Populatiei, sector 2. Tinerei tupeisti, pensionari foarte nerabdatori...
De ce nu va alungati plictiseala cu o carte, stand cuminti la rand? De ce trebuie sa tipati inchipuit ca voi ati fost primii, de ce trebuie sa injurati si sa priviti rautaciosi functionarele de la ghiseu. Stiu, cele cu vechime cam uita ca sunt platite si pentru respect si bun-simt.
Si de ce suntem inca deficitari (mult prea.....) la ceea ce inseamna educatie sanitara? Despre asta intr-un post viitor. Cert e ca ascundem, ne credem atotstiutori, ne tratam cu Google, suntem tare destepti dar incapabili sa asimilam regulile elementare de igiena, protectie si sinceritate.

Un comentariu:

Anonim spunea...

sistemul permite inca mult la partea de eficientizare. nu stiu care e oul si care gaina, dar optimizarea si bunul simt trebuie sa`si intre in roluri.

ps: nu uita de alinierea justify :)